Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Aνδρέας Μνιέστρης

Μουσικός

O Aνδρέας Μνιέστρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σήμερα ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα. Είναι Καθηγητής Σύνθεσης Ηλεκτροακουστικής Μουσικής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υλοποίηση όλων των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και καλλιτεχνικών προγραμμάτων και δράσεων που σχετίζονται με την ηλεκτροακουστική μουσική σε αυτό το Τμήμα, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι η συστηματική διοργάνωση συναυλιών και συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών (σε συνεργασία με το Τμ. Τεχνών Ήχου και Εικόνας), το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τέχνες και Τεχνολογίες του Ήχου» (2005-2010) και το ερευνητικό πρόγραμμα «Μελέτη χαρακτηριστικών ηχοτοπίων στην Ελλάδα» (2006-2007).

Είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών (EPHMEE), του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Τέχνες και Τεχνολογίες του Ήχου.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής και της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας.Aνδρέας Μνιέστρης

http://zakynthos-museumsolomos.gr


Πλατεία Αγίου Μάρκου 15
Ζάκυνθος, 29100
phone +30 26950 48982
email info@zakynthos-museumsolomos.gr